mandag, oktober 15, 2007

Tilbake til hverdagen


I skapet står det mange gamle kaffekopper som skulle vært i bruk mye mer, men de er litt for små til å drikke te av - og ingen av oss drikker kaffe... De får "spares" til gjestene.


Som i mange andre hjem så har ikke Mannen fått plass til så mange av sine eiendeler her hos oss, men en gammel brodert duk var veldig velkommen.


Da gjenstår bare kaffeselskapet :-)

7 kommentarer:

Albertines verden sa...

Heisan. Ja, er du så nærme som Sarpsborg innom, så tror jeg jammen at du kommer til å ramle innom en tur. Jeg åpner butikk i Askim, så velkommen inn. ;0)

Berit sa...

Takk for hyggelig hilsen i min blog. Skulle gjerne vært gjest i kaffeselskap med så nydelige kaffekopper. Jeg er nemlig veldig glad i kaffe.

chatrine sa...

Hei:) Jeg vet hvordan det er med mannen sine ting...min mann kommer med en bardisk(!) i grønn og rødrutete...HJELP!! han syns den er så fin...(jeg skal få lov å trekke den om da..heldigvis for det i allefall..) Så sånn er det..:)
Koppene dine var skjønne, og duken passet perfekt til:) Så det var ikke dumt:) Nå får dere bare begynne å drikke litt kaffe;)
Ha en super dag!
Klem:)

Ellie sa...

Koselig med gammelt duk og porselen. Som et kaffebord fra gamle dager.

Helene-Årets gleder sa...

Så fine ting du legger ut bilder av!Kommer på kaffe jeg også:-)

:-) Helene

Landliv sa...

Arvegods er kjempegøy å ha - betyr noe spesielt da ja!

Olstad sa...

Så utrolig fin den duken var og for ikke og snakke om kaffekoppene - heldige gjester som kommer til dere å drikker kaffe av så fine kopper.

Klem