søndag, september 23, 2007

Helg

Etter kveldsvakt på fredag og lite søvn har helgen gått med til å surre litt rundt. Det har blitt trening, kafe, vennebesøk, sykkeltur, thaimat, loppemarked og hjemmekos. Hadde planer om å bake brød, men det ble det ikke noe av. Vi elsker speltbrødet på Helios butikken, men det blir dyrt i lengden. Nå har heldigvis en alternativ barnehage i nærheten begynt å selge brød og det er også veldig godt så da har vi noen alternativer. Så ukas prosjekt blir brødbaking.

Det er fremdeles noen roser igjen i hagen heldigvis.

De lukter så godt!


JEG HAR BLITT TAGGET
av http://chatrine-chatrine.blogspot.com/

Reglene er:

1. Link to your tagger and post rules
2. Share 7 facts about yourself, some random and some weird
3. Tag 7 people at the end of post and list their names
4. Let them know they were tagged by a comment on their blog

Tja, dette er ikke det morsomste jeg vet, men her kommer noe. Ettersom leserne er norske tar jeg det på norsk.

1: Jeg jobber med mennesker
2: Jeg sover så lenge som mulig
3: Elsker å reise og har vært mye på ryggsekk tur rundt om i verden. Turen har gått til India, Nepal, Thailand, Bali, Vietnam, Cuba, Kenya, Tanzania, Zanzibar, Marocco, Tunisia, Egypt osv.
4: Har vært på toppen av Kilimanjaro, Uhuru peak høyeste sted i Afrika på 5895 moh.
5: Jeg liker snø, ski, fjellet, cafeturer, trening, jogging, aerobic, bøker, vinkvelder og mye mer. Må ha te og gjerne sjokolade hver dag
6: Liker veldig godt thai og indisk mat
7: Er avhengig av leppepomade/leppestift

6 kommentarer:

Olstad sa...

Ha ha så morsomt dette får jeg tenke på til i morgen. Så flotte roser du har i hagen da.

moderncountry sa...

Heisann,
Takker så mye for snille ord! Sånt motiverer vettu :) SÅ får jeg motivere deg til å bake brød da, hehe..jeg kan selv ikke bake, de blir harde og flate som en pannekake, haha..Hjemmebaka brød er jo det aller aller beste!Lei meg for det, at jeg ikke får det til mener jeg. Tror det er noe med ovnen jeg ;)
Nydelige kopper du har, å jeg blir jo helt vekk av kopper med roser og blomster på :) Så heldig du er som bare kan gå ut og plukke flotte hvite roser, nydelige!!
Ha en finfin uke! Aina

Ellie sa...

Hei! Skal prøve å svare på tagginga neste gang jeg blogger. Må tenke litt på det først!

Landliv sa...

Heldig du som har roser i hagen enda! Lykke til med brød-bake-prosjektet. Akkurat det som jeg har tenkt på... men ikke kommet over tenkestadiet enda. ;-)

Helene sa...

Hei.
Så nydelige roser:-)
Moro å lese litt om deg.Jeg er også avhengig av lipgloss/lebepomade.Har så mange i veska at om mannen og jeg hadde strandet på en øde øy kunne vi levd på lipgloss et par mnd...minst:-D
Med ønske om en fin helg.

:-) Helene

Mia sa...

Nydelige roser du har da. Hva slags type er de (siden de lukter godt er de kanskje gammeldagse roser)? Artig å lese litt om deg også. For det var da mange spennende steder du har vært og reising er tydeligvis noe du elsker å gjøre, ja. Jeg skal ut å "reise" neste uke, men det blir ikke lenger en til København i denne omgang... hehee.