lørdag, august 04, 2007

Kjærestedager på Marstrand


Sommerens kjærlighetsferie gikk til vakre Marstrand som kan by på de nydeligste hager og de vakreste hjem og sommerhus! Byen må bare oppleves. Man bør hvis mulig ankomme sjøveien, men man kommer også svært enkelt dit med bil som man parkerer på Koøyen og tar ferjen over til Marstrand. (Dessverre ble kameraet liggende hjemme og bildene som er her er er hentet fra nett. De gjenspeiler ikke de vakre blomsterrike hagene. De må oppleves:-) )

Det er en fantastisk opplevelse å nærme seg øyen med seilbåt og se øyens særpredegede bebyggelse omkranset av Carlsten festning. Øya har vært åsted for mange av historiens skiftende hendelser, den har også i en kort periode vært norsk og dansk-norsk.

Øyen har flere hotell og overnattingssteder. Vi tok inn på vakre Grand Hotell og nøt vårt beste måltid på hotellets restaurant Tenan. Det kan virkelig anbefales på alle måter: både vin og mat og service var meget bra! Denne vinen var fantastisk! Sjelden vare og et godt kjøp!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint det ser ut der. Da vet vi hvor vi skal reise på neste sverige tur! T

Anonym sa...

Marstrand er helt fantastisk. Det kan absolutt anbefales på det sterkeste og om man ikke vil bo på Grand hotel finnes det et veldig sjarmerende lite hotell hvor noen av rommene gir fantastisk utsikt mot havet.