torsdag, juli 26, 2007

Toscana tips

Fattoria San Martina er et bed & breakfast med fokus på økologisk gårdsturisme. Stedet ligger like utenfor middelalderbyen Montepulciano, 75 km sydøst for Siena eller 110km fra Firenze. Rommene er på 45m2 hver! Utsiktene skal være fantastiks utover det Toscanske landskapet. Gulvene er innsmurt med bivoks, sengetøyet kun av naturfibre og putene er av økologisk hirse. På gården er det bikuber, oliventrær, frukttrær, salg av møbler og hester som man kan låne. Det koster ca 125 euro natten inkl frokost. Dette er et sted vi må til når vi har mange uker i Toscana og skal leie bil, gleder meg allerede! Se http://www.fattoriasanmartino.it/home/photogallery.en.php

Annen økoturisme i Toscana/Italia, se

http://www.poggiallago.it/en/index.html

http://www.ecotouringtuscany.com/

http://www.agriturismo-tegline.com/

2 kommentarer:

moderncountry sa...

Heisann,
Takk for både besøk og hyggelig kommentar :)Vet du, jeg bor for tiden i Nederland og har ikke så veldig god oversikt over hvor man får tak i ornamenter/statuer/fuglebad etc..til hage i Norge. Du kan jo ta en titt i linkene mine nederst til høyre under country butikker, mulig de har noe der. Hva er budsjettet ditt? Hvis jeg kom over noe :) Så forresten det fuglebadet lenger nede på siden for en stund siden, men det var jo ikke høyt. Hvor høyt må det være?
Aina

Rosépikene sa...

Takk for raskt svar! Jeg har funnet et fuglebad jeg tror blir veldig fint, skal bare plante litt rundt for det er 80 cm høyt. Har og skal titte mer på linkene dine for der var det mye fint :-)